Can’t get registered PDFClerk
Posted: 03 September 2011 09:40 AM   [ Ignore ]
Newbie
Rank
Total Posts:  6
Joined  2009-02-02

Hello Antonio,

After the start of my PDFClerk Pro - Version 3.12 - it appears that the programme is suddenly no longer registered and so I can only can use of the DEMO version.
Unfortunately, there is no possibility within the programme in order to introduce my registercode. How can I solve the problem?
P.S. Replace from more older ‘com.sintraworks.PDFClerkPro.plist’s does not help…

Thanks for your help,
Nol Homan (homanol)

.(JavaScript must be enabled to view this email address)

Profile
 
 
Posted: 03 September 2011 10:21 AM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  475
Joined  2007-03-23

Beste Nol Homan,

I have re-sent you your original license file email for PDFClerk Pro. Follow the instruction it contains and use the attached license file to re-register PDFClerk Pro. Let me know if you continue to have issues with this.

Vriendelijke groet,

 Signature 

António Nunes
SintraWorks

Profile
 
 
Posted: 03 September 2011 11:54 AM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  6
Joined  2009-02-02

Dear Antonio,

Thank you very, very much for your quick response and help.
Within a few seconds PDFClerk is registered again!!
PDFClerk and Antonio…, GREAT!!!

Best regards,
Nol Homan

Profile